lördag 11 augusti 2012

Semestern

Här har det inte varit någon större aktivitet på länge upptäckte jag.
Har haft väldigt jobbigt i kroppen en längre tid så det har inte blivit så mycket gjort.

5 veckor i streck har vi varit på landet.
Den första veckan är riktigt skönt att komma hemifrån. Har enormt mycket energi och börjar med en gång på alla mina miniatyrsaker. Hoppades att jag fick med mig allt material.
Det kontanta mobilsurf fungerar perfekt på laptopen. Skönt!!!

Den andra veckan saknar man sina fikaväner men försöker bita ihop och tänka på annat. Har fullt med ideér i skallen som jag ska försöka förverkliga. Tur att jag kan gå ut på nätet och hämta lite tips där.

Tredje veckan (fortfarande fin väder) börjar material ta slut till mina miniatyrer (det är vad jag håller på med från morgon till kväll i stort sett). Mannen kommer med lite ideer till min trädgård i miniatyr så då blev det lite aktivitet i hjärnkontoret igen. Det tråkiga är att mobila bredbandet inte fungerar, inte ens mobilen fungerar som den ska. Tydligen något fel på 3G masten i närheten.

Fjärde veckan har jag ritat alla mönster jag hade tänkt mig. Kan inte göra mer på min trädgård förrän vi är hemma eftersom resten av materialet är hemma. Kan inte sy mer kläder eftersom jag inte har mer tyg på landet och symaskinen är hemma. Knutit en hel del makramé-amplar och även några andra saker i makramé så nu är jag trött på det. Internet fungerar fortfarande inte. Ringde Comviq för att höra vad som var fel. Fick svaret att det inte var fel på 3G masten iaf. Konstigt då att det inte ens står 3G på mobilen, det går ju inte att komma ut på nätet med den än mindre med datan.
Tyvärr kan inte Comviq få in att vi befinner oss på ett fritidshusområde vid Blå kusten, de kan inte felsöka på vårt simkortsnr eftersom vi inte har gatuadress på landet.
Mer än dåligt Comviq.

Femte veckan är jag helt frustrerad. Vädret är si och så. Ont i hela kroppen eftersom det blåser från sjön. Har ingen lust med miniatyrer. Frukost, fika, mat, fika, mat, sova. Och där emellan TV-tittande (men absolut inte OS-sändningarna) det är vad som händer hela dagarna. Jag står inte ut. Torsdagen ägnade jag åt att packa allt som skulle hem så vi kunde åka hem skapligt tidigt på fm.
Var klar vid 10-tiden på fredagen.
Givetvis gömde sig katten så vi hade ett litet helvete innan vi fick tag i henne. Alltid likadant varje gång vi ska hem. Katten hatar att åka bil och hunden älskar bilen.
Men nu är vi iaf äntligen hemma och idag ska vi fylla kylskåp och frys. Tvättmaskinen kommer att gå varm, likaså torktumlaren.

Nu är allt normalt igen och semestern är över för det här året. SKÖNT!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar